top of page

Polaris
Foundation

Chennai

Built-up Area   

   

Location 

Status 

Year 

- 1,00,000 sqft

- Navallur

- Built

- 2000

Polaris Foundation is an unusual IT building which breaks away from the conventional glass box, and provides an atmosphere where people working there have greater opportunities to interact with other co-workers.

One can easily walk through the entire length of the building without intruding the workspace due to the presence of the central atrium.

It houses green pockets here and there giving a sense of serenity and calmness to the employees.

The central atrium designed in a rustic manner with paver stone flooring acts as a gathering space used for multiple functions - from official meetings to birthday parties.

The idea of bringing natural lighting through windows and central skylight, allows the employees to feel the nature outside instead of being cooped up inside all day.

bottom of page